Podrobnosti dogodka

  • Datum:
  • Kategorije:

Pozdravljeni ljubitelji računalniških igric.

V tednu med 12.  in 16. 12. 2022 bomo izvedli šolsko tekmovanje v računalniških igricah. Na tekmovanje se lahko prijavijo učenci od 3. do 9. razreda. Tekmovali bomo v naslednjih računalniških igricah:

  1. Formula 1
  2. Vožnja smuka
  3. Vožnja Slaloma
  4. Smučarski skoki
  5. Igra Morhoon

Zmagovalec bo učenec, kateri bo dosegel največ točk.

Za prijavo na tekmovanje v šolskem letu 2022  klikni tukaj.

Rezultate in čas tekmovanja v šolskem letu 2022/23 si lahko ogledaš tukaj

Urnik tekmovanj
Dan Ura Razred
Petek od 7. 30 – 8. 15 3. razred
Četrtek 13. 45 – 14.30 4. razred
Torek od 7. 30 – 8. 15 5. razred
Petek 12. 45 – 13. 35 7. razred
Petek  11.10 – 12.55 8. razred fantje
Petek 8. 20 – 9.05 9. razred
Sreda 8. 20 – 9.05 8. razred dekleta
Formula 1

V tej igri boš vozil Formulo 1 na progi v Združenih državah Amerike. Ne spreminjaj nastavitve dirkalnika. Na razpolago imaš dva krogra. Poskušaj doseči čimboljši čas. Počakaj, da si učitelj zapiše čas, drugače dobiš za igro 0 točk. Tipke s katerimi voziš avtomobil Formule 1 si oglej na sliki spodaj.

Klikni spodaj na povezavo za začetek vožnje formule 1

Opis igre:
  • Ski Slalom – uporabite smerne tipke. Pazite, da katerih vratc ne zgrešite, ker boste dobili 5 sekund pribitka. Speed Skating – večkrat zaporedoma pritisnite X za pospešek. Rahlo zapeljite v zavoje, bodite hitri na ravnini in poskusite čimprej prismučati na cilj.
  •  Downhill (smuk)- uporabite smerne tipke za usmerjanje smučarja. Pritisnite tipko Z, da dosežete maksimalno hitrost.
  •  Ski Jupm (skoki)- klikajte na tipko X za maksimalno hitrost. V zraku uporabite smerne tipke. Downhill Ski – uporabite smerne tipke. Klikajte tipko Z, da dosežete maksimalno hitrost.
Opis igre: Ski Slalom – uporabite smerne tipke. Pazite, da katerih vratc ne zgrešite, ker boste dobili 5 sekund pribitka. Speed Skating – večkrat zaporedoma pritisnite X za pospešek. Rahlo zapeljite v zavoje, bodite hitri na ravnini in poskusite čimprej prismučati na cilj. Downhill – uporabite smerne tipke za usmerjanje smučarja. Pritisnite tipko Z, da dosežete maksimalno hitrost. Streljajte s tipko X (na voljo imate le 5 strelov). Ski Jupm – klikajte na tipko X za maksimalno hitrost. V zraku uporabite smerne tipke. Downhill Ski – uporabite smerne tipke. Klikajte tipko Z, da dosežete maksimalno hitrost.
(Skupno 404 obiskov, današnjih obiskov 1)