V četrtek, 12. 10. 2017, smo izvedli tehniški dan v 8. a razredu. Tema tehniškega dne je načrtovanje avtomobila GoCarGo. V uvodu sem predstavil projekt GoCarGo, vsebino in potek. V projektu GoCarGo bodo učenci 8. a razreda izdelali avtomobil. Na današnji dan bomo izdelali zamisel, izgled, katere materiale bomo potrebovali za izdelavo, kakšno ime bo imel, ter kako ga bomo izdelali. Učenci so izdelovali zelo zavzeto, pridno, z veliko domišljije in ustvarjalnosti zamisel avtomobila.  Imeli zelo dobre zamisli, vendar potrebno je izbrati eno, kar je bila težka naloga. Z januarjem bomo pričeli z izdelavo avtomobila, predstavitev pa bo sredi maja v Ptuju.  Z glasovanjem smo izbrali avtomobil in njegovo ime, s katerim se bomo predstavili maja v Ptuju. Nekaj misli učencev.

Današnji dan je bil v redu. Ob risanju modela je bilo zelo super. Izbrali smo avtomobil, ki je lep, ter se ga že veselim izdelati.

Lara

Larin avtomobil

Tehniški dan mi je bil zelo všeč. Ustvarjali smo ideje za projekt Gocar Go. Zmagal je avtomobil Pikamobil. Imeli smo se super. V skupini sva bili Sara P. in Sara K. Izdelali sva avtomobil z imenom UnicornMobil.

Sara P. in Sara K

UnicornMobil

Na tehniškem dnevu je bilo zanimivo. Izbrali smo avtomobil Pikamobil. Katja, Tina in Alja B. smo izdelale avtomobil Aliens.

Katja- Aliens

Aliens

Na tehniškem dnevu smo ustvarjali inovativne ideje za avtomobil v projektu GoCarGo. Zmagal je avtomobil Pikamobil.

Alja B.- Aliens

Danes smo v dvojicah izdelovali zamisel izdelave avtomobila GoCarGo, ter izdelali predstavitve za svoj avtomobil. Izdelali smo zelo različne, vendar ob glasovanju smo izbrali najboljšega. Bilo mi je zelo všeč, in komaj čakam, da ga pričnemo izdelovati. V skupini sva bili Gaja Li in Alja M.

Gaja Li – Raketoangel

RaketoAngel

 

 

Na tehniškem dnevu mi je bilo všeč. Ustavrjali smo ideje za GoCarGo. Z glasovanjem smo izbrali Pikamobil. Tudi ostale ideje so bile dobre.

Tina- Aliens

Na tehniškem dnevu smo načrtovali avtomobil GoCar Go. Razdelili smo se v skupine, naredili skico avtomobila, naredili predstavitev, ter predstavili sošolcem zamisel svojega avtomobila. Zmagal je najin avtomobil Pikamobil, na kar sva zelo ponosni.

Damjana in Nuša- Pikamobil

Pikamobil

Marsel

Rene

Benjamin – Rainbow Rider

Rainbow Rider

Jernej

(Skupno 207 obiskov, današnjih obiskov 1)