Tehniški dan Načrtovanje avtomobila GoCarGo

Nekaj misli učencev:

Danes mo izdelovali avto Go-car-go. Bilo je zelo zabavno, čeprav je bilo časovno omejeno in smo morali pohiteti. Morali smo narediti predstavitev, ki smo jo morali potem tudi predstaviti. Zmagali sta Klara in Tinkara z Hudičevo dobrim avtomobilom (Hudičevo dober avtomobil je ime avta). Monika in Špela sta imeli avto po imenu Spongebob, ki je pristal na 2. mestu in je bil zelo lep. Julijan in Kevin sta imela avto Speed Machine. Matej in Marsel sta imela avto Shelby cobra. Blaž je imel avto Rift driver, in midvi sva imeli avto z imenom Minnie. Današnji dan nama je bil zelo všeč. Sicer nisva zmagali,  ampak sva veseli, da sva lahko predstavili najino idejo o avtu. 💖

Diana in Maja

minnieAvto Minnie, Maja in Diana

Na začetku  smo se razdelili v dvojice. Nato smo  pogledali avtomobile iz prejšnjih let. S Tinkaro sva se  pogovorili in dajali ideje. Na koncu sva se odločili za Hudičevo dober avto. Delo nama je potekalo zelo gladko, ker sva obe prispevali ideje za avtomobil. Z najinim delom, ter avtom sva hudičevo zadovoljni, saj je na koncu dobil največ glasov in zmagali. Upava, da bo zmagal tudi na tekmovanju in da bo še več takih tehniških dnevov.

Lep pozdrav hudički Tinkara in Klara
hudicevoAvto Hudičevo dober, Tinkara in Klara
Mislim, da bova z veseljem izdelovala  ta avto. Zelo všeč nama je, da lahko izdelujeva  iz lesa. Upava, da zmagamo na tekmovanju. Izdelali smo načrt za avtomobil, ter pokazali predstavitev.
Kevin in Julijan
Spped machineAvto Speed Machine, Julijan in Kevin
 Danes smo imeli tehniški dan. Izdelovali smo načrt za avtomobilček Gocargo. Bilo je zelo zanimivo, ustvarjalno in veselo. Na koncu smo se glasovali, kateri avtomobilček je zmagal. Izdelali bomo avto po imenu HUDIČEVO DOBER!
Vaši reperki Monika in Špela
 Slika1Avto Spongebob, Monika in Špela
V  uvodu smo se dogovorili o poteku tehniškega dne. Ogledali smo  avtomobile, s katerimi so se predstavili učenci naše šole v preteklosti. Ideja je zelo pomembna za nastanek dobrega avtomobila. V  parih smo naredili načrt, ter ga narisali. Izdelali smo predstavitev, v kateri smo predstavili idejo izdelave avtomobila. Z glasovanjem smo odločili, s katerim avtomobilom se bomo predstavili na srečanju v Ptuju, ki bo maja 2016.
Matej in Marsel
shelbi cobra 1Avto Shelby cobra, Matej in Marsel
runer
Avto Rift driver, Blaž
Rezultati glasovanja: Klikni na Anketa
(Skupno 247 obiskov, današnjih obiskov 1)