Šolsko leto je znova naokrog!

V petek, 7. 9. 2018, smo z učenci izvedli drugačno športno urico, saj smo se po šoli z avtobusom odpravili na kopalni dan v Bioterme Mala Nedelja. Ta dan so si naši športniki zagotovo zaslužili, saj so športne urice obiskovali redno, skrbno in polni energije, čeprav so bile vmes počitnice in dopusti na morju.

V toplicah smo se najprej dobro ogreli, nato smo se razdelili v skupine in začeli s kopalnimi dejavnostmi, med katerimi niso manjkale vodne igre, štafetne igre in tekmovanje v plavanju. Pri dekletih se je za najboljšo plavalko izkazala Ana Črepinko (5. razred), drugo mesto je osvojila Stela Hebar (6. razred), bron pa Zala Črepinko (3. razred). V konkurenci dečkov se je najbolje odrezal Janez Sirc (6. razred), drugo mesto je osvojil Nino Hebar Kosi (6. razred), tretje pa Gregor Hebar (4. razred). Vsi omenjeni so prejeli tudi žlahtna odličja, za katere gre posebna zahvala učitelju Hermanu Prejacu. Po štirih urah kopalnih dogodivščin smo se iztrošeni in z nasmejanimi obrazi vrnili na šolsko dvorišče, kjer so nas že pričakali starši.

Posebna zahvala za izvedbo kopalnega dne gre Silvi Rakuša in Hermanu Prejacu, ki sta z velikim veseljem priskočila na pomoč in pripomogla k varni vodni zabavi.

Zagotovo smo na kopalnem dnevu varno uživali, ponovili svoje plavalne sposobnosti in na veliko “čofotali”.

Do naslednjič pa … “Rastemo s športom!”

(Skupno 550 obiskov, današnjih obiskov 1)