Nekaj misli učencev:

Na tehniškem dnevu svojo izdelali svojo sanjsko hišo. Vsak je naredil drugačen izdelek, a vsak po svoje je bil lep. Najprej smo hišo narisali in pobarvali na programu Shetchup nato pa jo opremili. Zraven smo se vsi veliko smejali, se pogovarjali in se zabavali. Dan nam je zelo hitro minil.

Gabriela

Danes smo imeli tehniškii dan z naslovom Moja sanjska hiša. Najprej smo v programu Skecthup narisali našo sanjsko hišo, kasneje pa smo jo tudi opremili. Najbolj nama je bilo všeč opremljanje stanovanja. Svoje stanovanje sva opremili moderno z velikimi prostori, pozabili sva dodati samo okna. Danes smo se zelo zabavali, lahko pa smo tudi poslušali glasbo.

Anja in Ela

V ponedeljek, 12. 3. , je potekal tehniški dan. Ta dan je bil za naš razred zelo razvedrilen, saj smo delali z računalniki. S programom SketchUp smo ustvarjali svoje sanje hiše in jo opremili z raznimi vrtovi, bazeni …. Hišo smo kasneje tudi opremili s kuhinjo, kopalnico, pisarno ter dodali svoje najljubše pohištvo. Hiše smo med sabo tudi primerjali in in vsaka med njimi je bila posebna. Dnevu tako ni manjkalo zabave, zato še vnaprej gledam za takšen dan.

Jan T.

Danes smo z uporabo spletnih strani in aplikacij naredili hiše,sobe,stanovanja, bazene in še več. Ta tehniški dan je bil eden izmed boljših, saj ni bil težek. Celi dan smo se zabavali in veselili. Na začetku smo s sketchupom naredili zunanjost hiše, nato pa smo z Ikea home planner naredili še notranjost. Tako zgleda tudi načrtovanje v resničnem življenju zato,  je bolj poučno.

Žiga

Tehniški dan se nama je zdel zelo zanimiv. S programom Google Sketchup smo izdelali hišo, kot si jo želimo. Nato smo jo še opremili čisto po naših željah. Danes sva se naučila nekaj novega in gotovo nama bo v življenju to prišlo prav.

Sara B in Tomi

Danes smo učenci 9. razreda imeli tehniški dan. S programu Skrach smo delali svojo sanjsko hišo. Nato smo še opremili prostore. Bilo je zelo zabavno in tudi zahtevno. Veliko novega smo se naučili.

Nejc P

Na tehniškem dnevu smo izdelovali svojo sanjsko hiši s programom Google SketchUp . Ustvarila sem si moderno hišo z bazenom. Stene moje hiše so bile bele, nekatere pa so bile položene s kamni. Hišo sem izdelovala 3 šolske ure, nato pa sem si izdelala jedilnico v programu Ikea HomeDesign. Tehniški dan je bil zelo zabaven.

Monika

Bilo je zelo zabavno, saj smo gradili svojo sanjsko hišo,ter jo kasneje opremili.

Staša in Sara P.

Izdelava sanjske hiše je bila zelo zanimiva, kajti naučil sem se, kako delati s programom Sketchup. Svojo sanjsko hišo smo izdelovali 3 ure . Ta tehniški dan je bil eden izmed najboljših.

Jan A.

Ta tehniški dan se mi je zdel zalo zanimiv,  ker sem lahko oblikoval svojo hišo. Ampak še ne vem, da te hiše ne bom nikoli zgradil. Vseeno je bilo zabavno.

David

Meni je na tem tehničnem dnem “Izdelava sanjske hiše” bilo dobro , zanimivo. Nekajkrat sem tudi se razburil, ker sem kaj  narobe naredil ali pa izbrisal. Dobro je bilo sprostiti svoje sanje v sliko.

Alen

Danes smo imeli tehniški dan, kjer smo izdelali svojo sanjsko hišo. Najprej smo na Sketcupu naredili zunanjost, nato pa še notranjost na spletni strani Ikea. Bilo mi je všeč, čeprav je bilo včasih malo težje. Bilo je zanimivo ob načrtovanju in urejanju hiše.

Nika

(Skupno 330 obiskov, današnjih obiskov 1)