Nekaj misli učencev:

Današnji dan se mi je zdel kar zanimiv. Izbrali smo idejo od Kimija in Janeza  Veselim se da gremo na Ptuj . Upam da bomo med prvimi 3, ter da nam bo uspelo narediti avtomobil do roka.

Nino

 

Tehniški dan mi je bil zanimiv. Tehniški dan je trajal 5 šolskih ur. Najprej smo risali skico našega avta. Nato smo izdelali predstavitev o naših avtih in jih predstavili. Na koncu smo glasovali, kateri avto bomo izdelali. Ni mi všeč,  da bomo izdelali ta avto. Sam sem izdelal avto z imenom Formula.

Žan Pevec

Ta tehniški dan se mi je zdel v redu, ker smo risali obliko avta. Glasovali smo tudi imena avtomobilov. Vesel sem, ker smo izbrali izbiro, ki nas je več sošolcev želelo. Naš avtomobil se imenuje Cibertrack.  Nekateri niso ravno veseli, ker nismo izbrali njihovih avtomobilov. Upam pa, ; da bomo s skupnimi močmi izdelali lep in dober avto, ter  se bomo dobro odrezali na Ptuju.

Teo in Anej Ian

 

Ponosna sva na svojo današnjo delo. Saj sva naredila izbran izdelek. To nama je zvišalo mišljenje, da bi v prihodnosti izdelovala vozila. Šolski dan je potekal pet ur lepo v miru. Imela sva se lepo in zabavno. Vesela sva, da bomo izdelali Cibertrack po najini zamisli.

Kimi in Janez.

 

Tehniški dan mi je bil zanimiv. Zanimivo mi je bilo risati skico avta. Vesel sem tudi,  da smo dobro izbrali avto. Avto sicer ni moj, ampak smo izbrali dober avto. Predstavitev izdelave smo izdelali v Powerpointu. Sam sem izdelal idejo, ki sem jo poimenoval Breakout

Simon

Danes smo imeli tehniški dan. Načrtovali smo idejo o izdelavi avtomobila v projektu GoCargo. Všeč nama je bilo, da smo lahko delali v parih. Po najinem mnenju tekmovanja sploh nebo, ker je korona. Bilo je zabavno in lahko bi še enkrat ponovili.

Larisa in Maja

Danes smo učenci 8 razreda imeli tehniški dan. Naredili smo predstavitve in skice avtomobila. Celi tehniški dan je trajal 5 šolskih ur. Najbolj nama je bilo všeč, ko smo delali v parih. Tega tehničnega dneva ne bova pozabili. In komaj čakava da začnemo izdelovati avtomobilček.

Maša in Jana

 

Tehniški dan je bil zanimiv Delali smo ga 5 šolskih ur. Izdelali smo skico avtomobila, predstavitev nastanka izdelave avtomobila. Izbira mi je bila všeč. Upam da bomo dobro izdelali izdelek

Dominik

(Skupno 93 obiskov, današnjih obiskov 1)