20220401_110940

Slika 2 of 12

Danes smo imeli tehniški dan. Najprej smo si ogledali,  katere izdelke bomo izdelali in si vzeli tablice,  na katerih so bili shranjeni posnetki. Nato smo začeli z delom. Izdelali smo rože iz barvnega musgumijain izdelke iz smole, ki smo jih naredili tako, da smo v  modelčke vlili smolo in v njo dodali razne cvetove, školjke in nalepke. Potem smo odšli na malico in si ogledali baletno predstavo. Po baletni predstavi  smo odšli izdelovat še stojalo za zobno ščetko in pasto.  
Leja in Alisa
 

Danes smo učenci 7.a razreda imeli tehniški dan. Izdelovali smo vrtnice, obesek za ključe in podstavek za zobno ščetko ter zobno pasto. Vrtnice smo izdelali iz moos gumija. Podstavek smo izdelovali iz pleksi stekla. Iz umetne mase smo izdelali obeske za ključe.  Zelo smo se zabavali.

Larisa in Deja

 

Na začetku smo deklice delale rože, dečki pa stojala za zobne ščetke. Šli smo na malico, potem smo odšli v kino dvorano in si ogledali baletno predstavo. Ko smo prišli nazaj smo še dokončali izdelke. Potem smo se zamenjali in dečki so izdelovali vrtnice deklice pa stojala za zobne ščetke. Vse smo pospravili in odšli domov. 

Maja

 

Tehniški dan se nama je zdel dober. Delali smo stojala za zobne ščetke in pasto. Izdelali smo tudi rože iz moos gume. . Ogledali smo tudi baletno predstavo.

Gal in Jure

 

Tehniški dan mi je bil zelo všeč:

1. Ker nismo imeli pouka,

2. Ker smo delali tudi praktični izdelek, ki ga bomo lahko uporabljali tudi doma,

3. ker smo se imeli lepo in so mi izdelki uspeli.

Bilo je zelo lepo.

Tobija

 

V petek smo imeli tehniški dan. Izdelali smo vrtnice, nato šli na malico. 

Ogledali smo si baletno predstavo, nato smo izdelali stojalo za ščetke za zobe.

 Viktorija in Ela🤷‍♀️😉😎😴😛🤯🥵

 

V petek mi ni bilo ravno všeč, saj pri tehniškem dnevu nisem bila približno 3 ure, saj sem bila v kulturni dvorani, kjer sem nastopila v baletni predstavi. Izdelali smo si vrtnico , obesek iz smole, v katerega smo dali poljubno stvar (manjši cvet, školjka, nalepka,…).Izdelali smo si še stojalo za zobno ščetko in zobno pasto. 

Lep pozdrav, Riana

 

Na tehniškem dnevu smo se zelo zabavali. Izdelka ki sva jih naredila z Gregorjem sta  bila zelo lepa. 

Ta tehniški dan nama je bil zelo všeč.

Niko in Gregor

 

Zjutraj smo naredili stojalo za ščetko in pasto. Dan nama  je bil všeč. Baletna predstava je bila dobra. Preživeli smo super dan.

Anel in Tadej

 

 

(Skupno 100 obiskov, današnjih obiskov 1)