Življenjski ritem postaja vse hitrejši, spremljajo nas slabe prehranjevalne navade in nezdrav način življenja. Ob negativnih posledicah sodobnega življenja se veča tudi osveščanje o pomenu zdravega, uravnoteženega in srečnega življenja.

Sejem Green Vita – Altermed in Flora nudi odgovore na področju zdrave prehrane, naravne kozmetike in zdravega bivanja. Prav tako sejem izpostavlja, naš odnos do zdravja ter doživljanje in pojmovanje zdravja kot vrednoto – še posebej zato, ker ima zdravje kot vrednota pomembno mesto v družini.

Tako smo se v petek, 20. 5. 2022, učenci in mentorji udeležili sejma Green Vita – Altermed in Flora v Celju. Na razstavnem prostoru smo sodelovali s stojnico Od lončka do lonca, na kateri smo obiskovalcem predstavili lončke iz moke in vode, lončke iz sladkorja in vode, lončke iz cementa in vode,semenske trakove in sadilne palčke s semeni. Na naši stojnici nismo pozabili niti na gurmane, saj so jih pričakali slastni piškoti z ovsenimi kosmiči in semeni ter ješprenova hladna solata. 😊

Sledil je še popoldanski nastop na predstavitvenem odru, kjer so učenci pokazali svoje talente. Skozi preplet glasbe, petja, plesa in gibanja telesa so obiskovalcem pričarali svet umetnosti.

Učenci so pokazali veliko mero odgovornosti, notranjega interesa in pozitivnega odnosa do dela, učiteljev in obiskovalcev ter našo šolo odlično promovirali celotni Slovenji.

Ponosni smo na vas: Žana, Glorija, David, Nika, Janja, Larisa, Jakob in Melani.

Čestitke za doseženo!

Posnetek iz sejma Green Vita – Altermed in Flora v Celju si lahko ogledate TUKAJ!

Posnetek Promo_Video_1_sejem Green Vita – Altermed in Flora si lahko ogledate TUKAJ!

Posnetek Promo_Video_2_sejem Green Vita – Altermed in Flora si lahko ogledate TUKAJ!


Mentorji projekta:

Barbara Colnarič
Tadeja Vrbnjak Zorman
Marko Lalić

(Skupno 266 obiskov, današnjih obiskov 1)