Tehniški dan Načrtovanje sanjske hiše in oprema stanovanja mi je bil zelo všeč. Učencem je bilo delo zanimivo, saj so pokazali veliko truda, zanimivih idej, ustvarjalnosti in estetike. Arhitektura se skozi čas zelo spreminja, kar je razvidno iz izdelkov. Oprema stanovanja je odvisna od okusa posameznika. Zato so izdelki tako različni in posebni, kar me zelo veseli, saj na ta način vsak posameznik poskuša svojo zamisel in idejo uresničiti. Vse pohvale učencem 9. razreda.

Učitelj Drago

Nekaj misli učencev:

Danes smo imeli tehniški dan. Na računalniku smo ustvarjali svojo sanjsko hišo. Najprej smo sprejeli navodila učitelja in ustvarjali hišo. Imeli smo dostop do naše domišljije, da smo opremili in zgradili našo hišo. Bila je zelo lepa izkušnja.

Žiga Miha Erjavec

Tehniški dan se nama je z Lauro zdel zanimiv in poučen. Delali smo s programom Google Sketchupp in Planer 5D. 5 ur je hitro minilo, saj smo ves čas načrtovali hišo in opremljali stanovanje. Po potrebi nam je pomagal tudi učitelj. Tehniški dan je bil zelo v redu.

 Lara in Laura
Meni je bil dan zelo všeč. Svojo sansko hišo smo naredili s programom Google Sketchup. Nato smo hišo opremili. Danes sem se imela zelo lepo.

Današnji tehniški dan je bil drugačen in zelo zanimiv, saj smo preizkušali nekaj novega, kar ne delamo velikokrat. Najboljše mi je bilo načrtovanje sanjske hiše s programom Google SketchUp-u, saj smo lahko zraven izdelave hiše spremenili njeno barvo.

Damjana Kuharič

Tehniški dan nama je bil zanimiv in zabaven. Ustvarili sva sanjsko hišo.Najprej smo načrtovali hišo s  programom Google Sketchup Notranjost naše hiše smo opremili s programom  Planer 5d. Upava,  da  bomo tehniški dan še kdaj ponovili.😄

Sara Kovačič. in Vanesa Cimerlajt
(Skupno 236 obiskov, današnjih obiskov 1)