Nekaj misli učencev:

Na tehniškem dnevu smo izdelovali stojalo za pisala. Delali sva skupaj z Evo, ter si pomagale. Najbolj všeč mi je bilo žaganje. Upam, da bo naslednji tehniški dan še bolj zanimiv.

Eva

Bilo je super. Izdelovali smo stojalo za svinčnike. Izdelovali smo 5 ur. Na začetku smo narisali sliko na les. Potem sem s pirografom zažgala slikico na les. Pričela sem izdelovati stojalo. Zlepila sem dve stranici. Veliko smo delali s stroji. Pri delu smo si pomagali. Na koncu smo napisali prispevek za spletno stran.

Dora

Izdelovali smo stojalo za pisala in bloke. Zabavno je bilo delati z Evo. Cel dan smo bili v tehnični učilnici. Upam, da bova naslednjič izdelovali kaj bolj zanimivega. Težave sem imela z lepljenjem. Pomagala mi je Eva. Izdelek mi je všeč. Najraje sem risala.

Ema

Izdelovali smo stojalo za pisala in blokece- listke. Bilo je zanimivo. Moje stojalo ima obliko oblaka. Učitelj se je odločil, da nam ne bo naredil načrta. Želel je, da imamo različne izdelke, vsak si naredi stojalo po svoji zamisli. Težavo smo imeli z žaganjem, pa tudi opekline so se pojavile pri lepljenju z vročim lepilom. Takrat smo prst potisnili pod mrzlo vodo. Zelo rada sem pomagala sošolcem.

Amadeja

Izdelovali smo stojalo za pisala in blokce. Na stojalo smo si s pirografom zažgali napise in različne risbe. Med delom smo si pomagali. Oblika stojala je bila poljubna. Pri delu smo se zabavali. Ker smo bili pridni, smo poslušali glasbo.

Lea

Na začetku ure nam je učitelj dal navodila za delo. Nato smo si narisali skico stojala za pisala. Najprej smo izdelali stojalo za pisala, nato pa še za bloke.

Erik

Stojalo sem končala v 4 urah, potem pa sem pomagala sošolcem. Pri delu sem bila natančna. Vsi izdelki so narejeni iz lesa, pri katerem je vsak uporabil svojo domišljijo.

Špela

Na tehniškem dnevu smo izdelovali stojalo za pisala. Izdelki so zelo različni. S tem je bil dosežen moj namen, da vsak izdela izdelek po svoji zamisli. Učenci so bili spretni pri delu z električnim orodjem. Ko nastopijo težave je dobrodošla pomoč učitelja ali sošolcev. Tudi pri ostalih oblikah dela je enako. Z izdelki se zelo zadovoljen, tudi z odnosom do dela. Če nismo pazljivi, se lahko tudi opečemo. Pomembno je, da vemo, kako v takih trenutkih pravilno ravnamo. Na koncu so učenci zapisali prispevke za spletno stran.

Učitelj Drago

(Skupno 218 obiskov, današnjih obiskov 1)