Danes smo imeli učenci 7. razreda tehniški dan. Izdelali smo stojalo za pisala,  ter obesek za ključe. Najprej nam je učitelj razložil potek dela. Učitelj nas je razdelil v skupine,. Najbolj zanimivo nama je bilo izdelovanje  obeska za ključe. Naredili smo si tudi okraske za stojalo. Pri delu smo uporabili juvidur, prah iz umetne mase, epoksidne smole, ter stiropor. .Na koncu smo zapisali prispevek za spletno stran. Dan je bil zelo zanimiv.

Vanesa in Tina

Danes smo imeli tehniški dan. Izdelovali smo stojalo iz umetne mase. Najprej nam je učitelj povedal potek dela. .Razdelili smo se v 5 skupin, v vsaki skupini so bili po 3 ali 4 učenci. Potem pa smo začeli z merjenjem, žaganjem, brušenjem, žganjem in z barvanem. Nekateri smo si dodali še dodatke za boljši izgled. Med tem pa smo še v prostem času delali tudi obeske za ključe. Bilo je zabavno in upam da bo še več takšnih dni.

Žiga Miha Erjavec

Danes smo imeli tehniški dan. Izdelali smo stojala za pisala ter obesek za ključe. Stojalo je iz lesa, juvidurja, okraskov iz prahu umetne mase, ter obesek iz epoksidne smole. Delo je trajalo 5 šolskih ur. Imeli smo 5 postaj,  na katerih smo počeli različne stvari: žgali, žagali, risali, barvali, vrtali,… Zadnjo uro smo odšli v računalniško učilnico,  kjer smo se fotografirali,  ter napisali prispevek za spletno stran. Med izdelovanjem izdelka smo se zabavali, ter veliko  novega naučili.

Alja, Nuša in Katja

Izdelali smo  stojalo za pisala in papir. Najprej smo si na les narisali skico izdelka. Potem smo si naredili stojalo za pisala Nato smo fotografirali izdelke, napisali prispevek za spletno stran, ter pripravili razstavo.

GajaLi in Alja M.

 

 

(Skupno 204 obiskov, današnjih obiskov 1)