Podrobnosti dogodka

  • Datum:
  • Kategorije:

Pozdravljeni ljubitelji računalniških igric.

V tednu med 10.  in 31. 1. 2022 bomo izvedli šolsko tekmovanje v računalniških igricah. Na tekmovanje se lahko prijavijo učenci od 3. do 9. razreda. Tekmovali bomo v naslednjih računalniških igricah:

  1. Formula 1
  2. Vožnja smuka
  3. Vožnja Slaloma
  4. Smučarski skoki
  5. Igica Morhoon

Zmagovalec bo učenec, kateri bo dosegel največ točk.

Za prijavo na tekmovanje v šolskem letu 2021  klikni tukaj.

Rezultate in čas tekmovanja v šolskem letu 2014/15 si lahko ogledaš tukaj.

Rezultate in čas tekmovanja v šolskem letu 2015/16 si lahko ogledaš tukaj

Formula 1

V tej igri boš vozil Formulo 1 na progi v Združenih državah Amerike. Ne spreminjaj nastavitve dirkalnika. Na razpolago imaš dva krogra. Poskušaj doseči čimboljši čas. Počakaj, da si učitelj zapiše čas, drugače dobiš za igro 0 točk. Tipke s katerimi voziš avtomobil Formule 1 si oglej na sliki spodaj.

Klikni spodaj na povezavo za začetek vožnje formule 1

Opis igre:
  • Ski Slalom – uporabite smerne tipke. Pazite, da katerih vratc ne zgrešite, ker boste dobili 5 sekund pribitka. Speed Skating – večkrat zaporedoma pritisnite X za pospešek. Rahlo zapeljite v zavoje, bodite hitri na ravnini in poskusite čimprej prismučati na cilj.
  •  Downhill (smuk)- uporabite smerne tipke za usmerjanje smučarja. Pritisnite tipko Z, da dosežete maksimalno hitrost.
  •  Ski Jupm (skoki)- klikajte na tipko X za maksimalno hitrost. V zraku uporabite smerne tipke. Downhill Ski – uporabite smerne tipke. Klikajte tipko Z, da dosežete maksimalno hitrost.
Opis igre: Ski Slalom – uporabite smerne tipke. Pazite, da katerih vratc ne zgrešite, ker boste dobili 5 sekund pribitka. Speed Skating – večkrat zaporedoma pritisnite X za pospešek. Rahlo zapeljite v zavoje, bodite hitri na ravnini in poskusite čimprej prismučati na cilj. Downhill – uporabite smerne tipke za usmerjanje smučarja. Pritisnite tipko Z, da dosežete maksimalno hitrost. Streljajte s tipko X (na voljo imate le 5 strelov). Ski Jupm – klikajte na tipko X za maksimalno hitrost. V zraku uporabite smerne tipke. Downhill Ski – uporabite smerne tipke. Klikajte tipko Z, da dosežete maksimalno hitrost.
(Skupno 385 obiskov, današnjih obiskov 1)