V sredo, 1. 2. 2017, smo se učenci in učitelji posvetili izdelovanju pustnih kostumov, s katerimi se bomo predstavili na pustni povorki pri Svetem Tomažu. Skrivnostne priprave so se pričele že prej. O naših idejah se je le še šušljalo. Danes smo v roke prijeli škarje, lepila in barve, ter našim idejam dali končno obliko. Ker kostumi danes še ne bodo pripravljeni, bomo z delom nadaljevali tudi v prihodnjih dneh. Se že veselimo dneva, ko bomo naše izdelke lahko predstavili vsem vam! Vabljeni k Svetemu Tomažu, na pustno soboto, 25. 2. 2017.

Misli učencev:

Danes je bil tehniški dan. Izdelovali smo pustne maske. Čeprav je velikokrat počil kakšen balon, je bilo zabavno, čeprav tudi težko. Potem smo šli v računalniško učilnico in glasovali za ples na povorki, barvni kombinaciji maske, ter predstavitvi na pustni povorki. Upam, da vam bo naša maska všeč.

Žiga, Janez in Alen

Danes smo imeli tehniški dan. Izdelali smo masko, katera naj bo do pustne povorke skrivnost. Najprej  smo napihnili balon in ga oblepili s papirjem, mu naredili ušesa in nos. Ko se bo maska posušila, jo bomo pobarvali. V računalniški učilnici smo oblikovali obleko maski  in izbrali ples za predstavitev na pustni povorki.
Gabriela in Anja

Na tehniškem dnevu je bilo zelo zabavno. Delali smo si maske za pust. Najprej smo napihnili balon in ga oblepili s papirnatimi brisačkami. Nato smo naredili gobček in ušesa. Ob delu smo poslušali glasbo. Včasih je komu počil tudi balon.

Nejc B in Nejc P

Danes smo delali maske za pust. Bilo je zanimivo in težko. Delali smo masko za pustno povorko. V  računalniški učilnici smo zbirali ideje za kostume. Izbrali smo zanimivo masko in  zanimivo obleko. Ta dan je bil zanimiv in zabaven. Upam, da jih bo še več. Ta dan je bil enih najboljših.

Jan A in David

Tehniški dan se je začel ob 8:20 in trajal do 12:45. Izdelovali smo pustne maske. Naredili smo glavo,  napihnili balon ga oblepili s papirjem,  naredili gobček in ušesa s papirjem črne barve. Pri delu smo se zabavali in poslušali glasbo.😁😉 Na tehniškem dnevu je bilo več kot odlično.😂😀😎

Staša in Sara P

Danes smo imeli tehniški dan. Na tehniškem dnevu smo izdelovali pustne maske. Za pusta smo se 8. razred odločili, da bomo …  To pa je do karnevala skrivnost. Napihnili smo balone,  jih  oblepili z papirnatimi brisačami. Iz tega bomo naredili glavo ….( spet skrivnost). Izbrali smo si tudi pesem za ples Kung Fu panda. Upamo, da bodo naše maske zelo dobre, saj smo vložili veliko truda.

Monika in Nika

Oglejte si ta video, mogoče boste na povorki presenečeni. Lepo vabljeni.

 

(Skupno 329 obiskov, današnjih obiskov 1)