Tehniški dan je potekal po načrtu. Zjutraj smo se  seznanili s potekom tehniškega dne, nato pa smo pričeli z načrtovanjem sanjske hiše. Projektirali smo jo s programom Google Sketchup. Seveda je stanovanje dobro tudi opemiti. Za opremljanje smo uporabili program Aotodesk Homesteyler, ki se nahaja na spletni strani http://www.homestyler.com/designer. Učenci so pridno delali vseh pet ur. Na koncu so napisali prispevke za spletno stran.

Mnenja učencev:

Nika in Breda

Najprej smo delali s Google- SketchUpom. Ustvarjali smo svoje sanjske hiše. Potem smo delali še z Autodesk Homestylerjem. Bilo je zabavno. Želim si, da bi bilo večkrat tako.

Mineja Vnuk in Laura

Danes smo imeli tehniški dan.  Oblikovali smo  svojo sanjsko  hišo. Najprej smo se načrtovali s programom Google SketchUp,  potem pa še z oblikovanjem in dekoriranjem prostorov. Ustvarili smo lepe in domišljave hiše po našem okusu. Bilo je zelo zanimivo in ustvarjalno, kar bi še ponovili.

Alen in Žan

V četrtek,  10.3.2016,  smo imeli tehniški dan. Delali smo s programom Google  SketchUp. Načrtovali  smo sanjske hiše. Zdelo se nama je zelo zabavno. Upava,  da bomo še večkrat imeli takšen  tehniški dan.

Luka in Lea

Danes mi je bilo zelo všeč, saj smo načrtovali sanjsko hišo na računalniku. Mislil sem, da bo lažje in hitreje,  vendar pa sem kar nekaj časa rabil, da sem ugotovil,  kako program deluje. Upam na več takšnih dni, saj mi je zelo všeč, ko se učim sam.

Aleksander

Današnji tehniški dan nam je bil zelo všeč, saj smo izdelovali svojo sanjsko hišo. Najprej smo narisali sanjsko hišo,  potem pa še opremili stanovanje , kar nam je bilo všeč.

 

(Skupno 108 obiskov, današnjih obiskov 1)