V petek, 22. 1. 2016, smo se učenke Sara Brumen, Monika Čuš in Nika Šmid iz 7. razreda odpravile na Radio Ptuj. Sodelovale smo v oddaji Šolski radio. Sprejela nas je radijska voditeljica Polona Ambrožič Bombek.

Najprej nam je razkazala radio, povedala nam je nekaj svojih izkušenj, kako se pred oddajo znebiti treme in se sprostiti. Predstavila nam je tudi svoje sodelavce, nato pa smo pričeli z oddajo, ki je potekala v živo. Pogovarjali smo se o naši šoli, kaj vse počnemo, na katerih področjih smo uspešni, v katerih projektih sodelujemo, o naših željah …

Za glavno temo oddaje smo si izbrale Pasti mladostništva – odvisnost od interneta in mobilnega telefona, spregovorile smo tudi o vplivu medijev na samopodobo najstnikov. Med oddajo se je prav tako predvajala glasba, ki smo jo same izbrale.

Čas je minil zelo hitro, saj smo vse zelo uživale. Ena ura je hitro minila in morali smo zaključiti z oddajo. Polne nepozabnih vtisov smo se odpravile proti domu, upamo pa, da se bomo lahko ob kakšni drugi priložnosti na radio še vrnile.

r rr rrr rrrr rrrrr

(Skupno 273 obiskov, današnjih obiskov 1)